Direct online afspraken inplannen

Laat je klant zelf zijn afspraak inplannen

Ideaal als laptopleven-ondernemer is de mogelijkheid om je eigen tijd in te delen. Een superhandige tool is de mogelijkheid om een (potentiele) klant zelf een afspraak in te laten plannen in een online agenda.

Een goede gratis wordpress plugin hiervoor is booking calender. Deze plugin bestaat al sinds 2009 en is flink doorontwikkeld.

Booking Calender is een simpel bookingsysteem. Je kunt een kalender aanmaken met beschikbare en geboekte data. Klanten kunnen zelf de dag selecteren en een afspraak inplannen. Hiervoor wordt een simpel invulformulier gebruikt. Zodra er een reservering is gemaakt, krijg je als ondernemer een seintje via jouw email. Je hebt altijd nog de mogelijkheid om deze reservering goed- of af te keuren. Booking Calender biedt een uitstekende ondersteuning en heeft een goede beoordeling.

Wil je liever meer mogelijkheden?

Booking Calender is gratis, maar heeft dus ook zijn beperkingen. Mocht je je eerste klanten hebben gehad, kun je kiezen voor een betaalde variant waardoor je nog meer mogelijkheden krijgt in de kalender. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *