Werken wanneer en waar je wilt

Een website die voor je werkt

Een website die de talloze mogelijkheden van het internet benut, waardoor jij kan werken waar en wanneer je wilt. Een laptopleven. 

Begin vandaag met jouw laptopleven

Run je bedrijf vanuit een laptop. Een laptopleven betekent meer vrijheid om te beslissen waar jij jouw tijd aan besteedt. Met de techniek die het internet nu biedt, kun je meer klanten bereiken en behouden. En een hele nieuwe inkomstenstroom genereren.

Design

We maken een website die past bij jou als persoon en bedrijf. We doen dit net even anders dan die standaard websites. Misschien omdat we vrouwelijke webdesigners hebben?

SEO

Vanzelfsprekend zorgen we voor een SEO-geoptimaliseerde website en leggen jou ook uit wat je zelf kunt doen om vindbaarder te worden in google. Zo hoef je niet afhankelijk van ons te zijn voor een goede vindbaarheid.

E-mail Marketing

Email-marketing is nog steeds een van de beste methoden van klantbinding. Maar arbeidsintensief. We kunnen samen een emailmarketingcampagne opzetten of je kunt je ons laten uitvoeren. We leren je hoe je dit kan automatiseren.

Social media

Welke social media ga je gebruiken? En hoe zorg je dan dat er daadwerkelijk klanten uit komen? Geen probleem, we leren je alle tips en trucks en helpen je op weg met diverse slimme mogelijkheden. Of we doen het voor je, geen probleem.

eCommerce

Een betaalsysteem, membership-opties of een webshop? Samen ontwikkelen we een strategie waardoor je inkomsten online kunt gaan genereren. We kijken wat bij jou als persoon past en wat je wilt. Van E-book tot online programma's. Jouw online business moet je passen als een maatpak.

Begeleiding bij iedere stap

We helpen je met iedere stap. En leggen alles uit totdat je het echt snapt. Jouw succes is ons succes. Daarbij proberen we te zorgen dat je zoveel mogelijk zelf kan doen, en waar nodig wij inspringen om te helpen.

Onze expertises

TESTIMONIALS

"Merel is een multi-talent, wat ze ook aanpakt ze weet er in te excelleren. Waar je haar ook voor inzet ze gaat er altijd de volle 100% voor of het nu strategisch -, copy -, marketing - of account werk is."
Jean-Paul
Linkedin
"Een sterke, onafhankelijke jonge vrouw met een oog voor elk detail. Met haar gave voor begeleiden, duidelijk & doelgericht communiceren, leiden, managen en plannen. Haar ervaring, de "eager to learn" attitude, haar empathie en haar spontane, gezellige persoonlijkheid zijn een toevoeging aan elk team."
Evelien
Linkedin

Boek een GRATIS strategie-sessie >>>>

Neem contact met ons op, en we doen een GRATIS strategie-sessie voor jouw bedrijf, dienst of idee. Je leert ons kennen, en wij jou. En je weet gelijk wat mogelijk is.