Wil jij als ondernemer meer vrijheid?
Wil jij als ondernemer extra inkomen?

En heb je wel eens gehoord van de mogelijkheden voor online ondernemen? Lijkt het je wat, maar heb je vooral het gevoel dat het voor snelle jongens is? Of dat zoiets alleen maar kan als je zelf supertechnisch bent? Of ben je begonnen aan een online training van een marketingguru, en ben je vastgelopen?

Wat is eigenlijk een laptopleven?

  • VRIJHEID
  • (EXTRA) GELD VERDIENEN MET JOUW KENNIS
  • NOOIT MEER 9-5
  • INSPIRATIE

Een laptopleven is een leven waarbij jij bepaalt WAAR en WANNEER jij werkt. 

Wil jij meer vrijheid in jouw leven?
Wil met meer passie en inspiratie gaan werken?
Heb jij behoefte aan samenwerken met mensen die op dezelfde manier hun leven willen inrichten? 

Nooit meer 9 tot 5, maar zelf bepalen wanneer je gaat werken.
 Het kán.  Want wij doen het al!
En je kunt het op je eigen manier gaan doen.

We kunnen jouw laptopleven voor je bouwen... of mét jou bouwen

Wij van Laptopleven zijn gespecialiseerd in het bouwen van online omgevingen als een verlengstuk van jouw huidige dienstverlening. Tijdens een strategie-sessie bekijken we samen wat jouw specifieke mogelijkheden zijn om meer vrijheid te creëren, of juist een extra inkomstenstroom te generen met datgene wat je al weet en kunt.  Misschien wil je als extra inkomstenstroom e-books gaan verkopen? Of een bepaalde training online gaan aanbieden? Of misschien wil je gewoon meer vrijheid, door een handige boekingskalender op je website waardoor klanten zélf hun afspraken kunnen inplannen. Laptopleven is specialist is alles wat een ondernemer online kan ontzorgen. Het internet kent inmiddels zoveel mogelijkheden die wij graag samen met jou gaan verkennen.  Ben je enthousiast geworden? Dan beslissen we wat de handigste aanpak is. Wat doe jij? Wat doen wij? En daarna laten we je niet los, we begeleiden je totdat het gelukt is. 

BBuitengewoon

Alles over Online verdienen

International Image Academy

Waarom kiezen voor het laten bouwen van een laptopleven?

  • Als je de aan-uit knop van je computer net kan vinden, maar verder absoluut geen gevoel voor techniek of computers hebt.  Eerlijk is eerlijk, een doe-het-zelf cursus laptopleven vraagt wel wat gevoel voor techniek en computers. Dus kun jij bij wijze van spreken de aan-uit knop nog net vinden, maar verder echt niet, verspil dan niet je geld en kostbare tijd. Dat kost je uiteindelijk meer dan de done-for-you versie. 
  • Als je gewoon wilt focussen op waar jij geld mee verdient en goed in bent, dan jouw declarabele uurtjes te besteden aan het bouwen van jouw laptopleven
  • Als je het lastig vindt om door te zetten en dingen af te maken. Ik help je met iedere stap en zorg dat je een stok achter de deur hebt om jouw laptopleven waar te maken.

Wat kan ik en mijn team voor je doen?

Website & platform

Landingspages, online leerprogramma, community-building

geautomatiseerde sales

Upsell-strategie, funnels, webinars, give-aways

Email-marketing

Een geautomatiseerde emailcampagne die aansluit bij de strategie

Social media

Het opzetten en indien nodig beheren van de social media kanalen als Instagram, Facebook, Twitter.

Zullen we gaan ontdekken welke opties het beste bij jouw dienst passen?

Samen gaan we bekijken wat het beste bij jou en bij jouw dienstverlening past. Wat kunnen we automatiseren? En wat kunnen we toevoegen  en aanpassen om een laptopleven te creëren. Het allerbelangrijkste is dat het bij jou als persoon past. Want uiteindelijk doen mensen gewoon zaken met mensen.