WELKOM BIJ DAG 5

Hee enorme doorzetter. Je mag jezelf een enorme schouderklop geven dat je deze dag hebt gehaald. Jij maakt af waar je aan begint. En dat zijn er maar weinig. Je verdient oprecht een groot compliment! Vandaag is de dag dat je alle content online gaat zetten. 

Video afspelen

DAG 5- ONLINE ZETTEN

BOUW JE EMAIL-MINICURSUS OF CHALLENGE

Jaaaaaa, we gaan beginnen!!! Misschien heb je dit niet helemaal zien aankomen, maar de eerste stap is jouw programma/mini-cursus of challenge testen. Waarom kiezen we hier voor? Voordat je daadwerkelijk gaat investeren in een duur e-learingplatform, is de ervaring die de challenge/mini-cursus oplevert echt een boost voor jouw eigen online ontwikkeling. Daarnaast is het de allergoedkoopste en laagdrempeligste manier om je eerste online product te lanceren. En we willen snel. Dus: 

Je begint dus éérst met een email-minicursus oftewel challenge: net wat jij wilt. 

Je hebt nodig:
1. een inschrijfformulier op je website
2. een emailreeks (handmatig of geautomatiseerd) 
3. de meest professionele optie: geheime pagina’s  op jouw website waarnaar je toelinkt vanuit de email, maar hoeft niet gelijk. 

Wat je hiervoor nodig hebt is een email-autoresponder: nu heb ik al met veel emailprogramma’s gewerkt, en de beste vind ik:  ActiveCampaign. De beginprijs is  de laagste in de markt en de kwaliteit is zeer goed. Het heeft -net als alle andere programma’s- even een kleine leercurve, maar iedereen die ik erover spreek is net als ik superenthousiast. Je krijgt veel voor weinig. Bekijk ActiveCampaign>>> 

stap 1. Maak account aan bij ActiveCampaign
stap 2. Vul je gegevens in bij INSTELLINGEN>ADRESSEN
stap 3. Bij FORMULIEREN: maak je een formulier aan genaamd: challenge. > Deze kun je plaatsen op jouw website door het blokje shortcode of html te gebruiken (heb je een webdesigner? Die kan dit even voor je doen)
stap 4. Emails aanmaken: Klik hier voor mijn GRATIS korte cursus “Starten met ActiveCampaign” en volg de instructies
Stap 5.  je kunt geheime pagina’s aanmaken op je website waarnaar je toe leidt via je email. Dit is het gemakkelijkst en meest professioneel.

TIP: Mocht je nu écht niet handig zijn met jouw eigen website, dan kun je de minicursus volledig in de email zetten met een videolink aan youtube. eventuele werkbladen kun je als bijlage toevoegen, maar nogmaals, beter kun je dan investeren in het leren een ‘pagina aan te maken’. want je gaat dit vaker moeten doen en je wilt niet afhankelijk zijn/blijven van anderen: De standaardmethode voor pagina aanmaken in wordpress-sites heb ik ook in de “Starten met ActiveCampaign‘ gezet. 

Hopelijk heb ik het zo duidelijk uitgelegd. Mocht je nog tegen dingen aanlopen of nog even willen sparren, mail mij op merel@laptopleven.nl. 

Je krijgt nu 2 dagen de tijd om het op te zetten. 

GUN JEZELF OOK EVEN DE TIJD OM HET OP TE ZETTEN EN UIT TE VINDEN HOE ALLES WERKT. NA HET EENMAAL TE HEBBEN OPGEZET, KUN JE DIT ONBEPERKT LATEN DOORLOPEN. EN EEN NIEUWE CHALLENGE OF MINI-CURSUS STRAKS IN EEN DAGJE NEERZETTEN. INVESTEER NU IN JE EIGEN ONLINE TOEKOMST EN LEERCURVE.

Hopelijk heb ik het zo duidelijk uitgelegd. Mocht je nog tegen dingen aanlopen, vragen hebben, vastlopen of gewoon even willen sparren, mail mij op merel@laptopleven.nl. Dan zoeken we even een momentje voor contact. 

SUCCESSSSSSSS, JIJ KAN DIT! 

Groet,

Merel

SUCCES MET ONLINE GAAN!

En nogmaals, beginnen is belangrijker dan perfectie.
Leer van de feedback van je klant en word dan steeds beter. 

laptopleven